Wij zijn Dreamcatch

Dreamcatch is een team gepassioneerde salesprofessionals dat werkt voor merken met idealen. Die hebben we zelf namelijk ook. Wij formuleren een heldere propositie voor onze opdrachtgevers en ontwikkelen van daaruit een campagne. Door offline en online B2B-leadgeneratie en fondsenwerving zorgen wij ervoor dat deze wereld verbeterende campagnes genoeg financieel draagvlak hebben vanuit het bedrijfsleven. Samen met onze opdrachtgevers en sponsorende bedrijven (ambassadeurs) gaan wij voor een eerlijke en gezonde wereld!

Offline leadgeneratie

Tuurlijk, online is niet meer weg te denken als medium om leads te genereren. Wij vinden het óók belangrijk om persoonlijk contact te hebben met onze ambassadeurs en daardoor een duurzame relatie op te bouwen. Onze goed opgeleide call agents werken zonder script en kunnen daardoor vrij en oprecht hun verhaal doen. Zij maken bezoekafspraken, creëren en verrijken databases en voeren op enthousiaste wijze service calls voor het behoud van het ambassadeursnetwerk. Ook de bezoekafspraken en meetings met onze fondsenwervers kenmerken zich door openheid, vakkundigheid en enthousiasme.

Omdat bellen aan de hand van een willekeurige database meestal weinig resultaat oplevert, voeren wij look-a-like analyses uit. Hiermee creëren we een database die aansluit bij de prospects die onze opdrachtgevers willen bereiken. Een goede database is hét startpunt van een succesvolle campagne.

Dreamcatch werkt voor merken met idealen, zoals Wereld Natuur Fonds, Rode Kruis, Unicef en de Hartstichting. Merken die waarde toevoegen aan de wereld en meer geven dan nemen. Dreamcatch wil merken met een droom laten groeien.

Online leadgeneratie

Een krachtige website werkt als vangnet voor alle online leads. Tijdens het bellen leiden onze call agents ondernemers naar een door ons ontwikkelde landingspagina. Hier krijgt de ondernemer een helder en positief beeld van de campagne, waardoor hij/zij getriggerd wordt om een afspraak te maken met een van onze fondsenwervers.

Dreamcatch ontwikkelt campagnes door contentmarketing, e-mailmarketing, telemarketing en social media met elkaar te combineren. Waar offline zich vooral richt op het maken van afspraken voor onze fondsenwervers met maatschappelijk betrokken ondernemers, focussen wij ons met online leadgeneratie meer op het informeren en activeren van de ideale ambassadeur. Door een offline opvolging van online leads zorgen wij voor een hoge conversie.

Als fondsenwerver zit je met de directie om tafel, met alle focus op het vergroten van het zakelijke ambassadeursnetwerk. Je werft structurele donaties en denkt mee in het vormgeven van het MVO-beleid van de betreffende organisatie. Zowel de call agent als de fondsenwerver ontvangt een bonus voor ieder geworven ambassadeur.

Fondsenwerving

Om onze opdrachtgevers hun maatschappelijk betrokken missie te kunnen laten waarmaken, zitten onze ervaren fondsenwervers regelmatig met MKB-ondernemers om tafel. Hiermee vergroten we het zakelijke ambassadeursnetwerk en focussen we op het werven van structurele donaties voor onze opdrachtgevers. Wij helpen ondernemers met een concrete invulling van hun MVO-beleid, inspireren hun zakelijk netwerk en vergroten de maatschappelijke betrokkenheid van het personeel.