Gedrevenheid

Bij Dreamcatch zijn wij ambitieus en houden van een uitdaging. Lef vinden wij een belangrijke eigenschap. Dit lijkt misschien in strijd met de gezelligheid, maar bij de onderlinge competitie zet positiviteit de toon. Goede Sales weten wij te waarderen met veel enthousiasme en fijne bonussen.

Kick off

Wij beginnen de dag altijd met een goede kick off. Wij bespreken de aandachtspunten, stellen vragen en doen vaak een inspirerende oefening. Zo creëren wij een algeheel enthousiasme om de dag te starten. Want wij geloven, dat je met een goede start en veel enthousiasme meer uit je dag haalt.

Lef, prestatiegerichtheid en plezier

Als je werkt voor wereldverbeterende organisaties, vraag je vaak meer dan je kan geven. Er wordt geen tastbaar product of directe dienst geleverd. Dat maakt sales bij Dreamcatch niet gemakkelijk, maar een echte uitdaging. Daarom werken we als één team aan één taak: Het behalen van onze targets. Om deze te halen zijn lef en gedrevenheid nodig; dit zoeken wij en moedigen we bij iedereen aan.

Toch is dit niet alles. Vergis je niet, het is hard werken, maar wij vinden ook dat werk niet alleen om het halen van targets moet draaien. Wij bedenken leuke salesgames, doen aan onderlinge competities en geven bijzondere opdrachten. Dit doen wij om zoveel mogelijk plezier te beleven aan het werk.

Successen vieren

Wanneer wij succes hebben is dat al een beloning op zich, want dit betekent dat wij een wereldverbeterende organisatie hebben geholpen. Dat geeft veel voldoening en energie. En dat mag gevierd worden.

Individuele successen belonen wij met gulle bonussen en veel lof. De bonussen bedragen €18,- voor een gemaakte afspraak en €50,- voor een gesloten deal. Gezamenlijke successen vieren we, dit doen we met leuke borrels, gezellige uitjes en te gekke feestjes.

Benieuwd naar wat Dreamcatch nog meer te bieden heeft?

Maak kennis met onze organisatie via de onderstaande button. Wij zullen je met open armen ontvangen.

De saleswijze zelf meemaken?

Wil jij de manier van sales bij Dreamcatch van dichtbij meemaken? Bekijk dan onze vacatures. We hebben je graag in ons team!

Naar de vacature