Wij zijn Dreamcatch

Dreamcatch werkt uitsluitend voor merken met idealen. Die hebben we namelijk zelf ook. Samen met onze opdrachtgevers en sponsorende bedrijven (ambassadeurs) gaan we voor een duurzame wereld met kansen voor iedereen. Door elke campagne op te zetten vanuit een sterke, heldere propositie, is succes gegarandeerd. Dit in combinatie met onze unieke sales journey vormt de kracht van onze organisatie.

  • Het enige sales bureau gespecialiseerd in fondsenwerving voor goede doelen
  • We bieden een unieke sales journey
  • Zeer deskundige call agents en fondsenwervers
  • Samenwerkingen met gerenommeerde goede doelen
  • Bouwen aan duurzame relaties met MKB-ondernemers en grootzakelijk

Unieke sales journey

Door het combineren van online en offline B2B-leadgeneratie en fondsenwerving creëren we een unieke sales journey voor onze ambassadeurs. Het begint met het creëren van een database die aansluit bij de leads die onze opdrachtgevers willen bereiken. Want wij weten, een goede database is het startpunt van een succesvolle campagne. Voor ons is persoonlijk contact met de MKB ondernemer erg belangrijk, daarom bellen onze goed getrainde call agents niet volgens een belscript. Zo kunnen ze vrij en oprecht hun verhaal doen.

Vervolgens worden onze leads opgevangen door een krachtige website. Tijdens het bellen leiden onze call agents de ondernemers naar een door ons ontwikkelde landingspagina. Zo informeren en activeren we de ondernemers om een afspraak te maken. Door tussendoor contact de houden via e-mailmarketing zorgen we ervoor dat zo min mogelijk afspraken afgezegd worden.

Tijdens de afspraak is het aan onze fondsenwervers om de ondernemers enthousiast te krijgen. Zij weten als geen ander een klik te maken en de dialoog aan te gaan. Maar ook na de afspraak blijft het belangrijk om de lead warm te houden. Door middel van kleine contactmomenten verkleinen we de nee-kans. Ook wanneer we een deal hebben gesloten stopt ons werk niet. We willen natuurlijk graag de sponsorende bedrijven zo lang mogelijk als ambassadeur behouden.

Bewezen methode

Dreamcatch werkt al jaren samen met grote, bekende goede doelen als Wereld Natuur Fonds, Rode Kruis en Unicef. Jaarlijks zorgen wij voor honderden nieuwe ambassadeurs.

Wil jij met ons samenwerken?

Lijkt het je interessant om met ons samen te werken en wil je graag wat meer informatie? Neem dan nu contact met ons op.

Contact Meer informatie
X
X