Bij Dreamcatch zijn we gedreven met sales. We zijn hierin ambitieus en houden van de uitdaging. Lef vinden wij een belangrijke eigenschap. Dit lijkt misschien in strijd met de gezelligheid, maar bij de onderlinge competitie zet positiviteit de toon. Goede Sales weten wij te waarderen met veel enthousiasme en fijne bonussen.

Kick off

We beginnen de dag altijd met een goede kick off. We bespreken de aandachtspunten, stellen vragen en doen vaak een inspirerende oefening. Zo creëren we een algeheel enthousiasme om de dag te starten. Want wij geloven, dat je met een goede start en veel enthousiasme meer uit de dag haalt.

Lef, gedrevenheid en lol

Als je werkt voor wereldverbeterende organisaties, vraag je vaak meer dan je kan geven. Er wordt geen tastbaar product of directe dienst geleverd. Dat maakt sales bij Dreamcatch niet gemakkelijk, maar een echte uitdaging. Daarom werken we als één team aan één taak: Het behalen van onze targets. Om deze te halen zijn lef en gedrevenheid nodig; dit zoeken we en moedigen we bij iedereen aan.

Toch is dit niet alles. Vergis je niet, we werken er hard voor, maar we vinden ook dat werk niet alleen om het halen van targets moet draaien. We bedenken leuke salesgames, doen aan onderlinge competities en geven bijzondere opdrachten. Dit doen we zodat we zoveel mogelijk lol in het werk hebben.

Successen waarderen

Wanneer we succes hebben is dat al een beloning op zich, want dit betekent dat we een wereldverbeterende organisatie hebben geholpen. Dat geeft veel voldoening en energie.

c Individuele successen belonen we met gulle bonussen en veel lof. Gezamenlijke successen vieren we, dit doen we met leuke borrels, gezellige uitjes en te gekke feestjes.

Benieuwd?

Maak kennis met onze sales via de onderstaande button

De saleswijze zelf meemaken?

Wil jij de manier van sales bij Dreamcatch van dichtbij meemaken? Bekijk dan onze vacatures. We hebben je graag in ons team!

Naar de vacature