Hecht team

Iedereen is welkom bij Dreamcatch. Onze jongste collega is 18 en de oudste 63 jaar. We komen van verschillende culturen, opleidingen en achtergronden. Iedereen heeft unieke eigenschappen en talenten. Deze gebruiken we om elkaar te helpen en te ondersteunen waar dat nodig is; zonder vooroordelen. Zo vormen we een hecht team, dat voelt als een familie. Deze familie is open-minded, tolerant en dol op plezier. 

Plezier staat voorop

Bij Dreamcatch werken we hard, helpen we elkaar en lachen we veel. Naast het werk is er altijd ruimte voor ontspanning tijdens een partijtje tafeltennis of tijdens de borrels en feestjes. We zoeken het contact op en leren elkaar zo goed kennen. Leuke gesprekken ontstaan tijdens de vele pauzes en de gezamenlijke lunch. Dit leidt tot een ontspannen en positiev sfeer, waar positiviteit de boventoon heeft. 

Gezellige sfeer

Wij hebben van ons pand een tweede huiskamer gemaakt, want wij vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. Deze huiselijkheid is duidelijk zichtbaar: alle werkplekken zijn open en beplant. We hebben een gezamenlijke lunchplek waar we samenkomen en in gesprek raken. De receptie loopt over in de keuken en is daarmee een warm welkom voor iedereen. De locatie is simpelweg top. Goed bereikbaar en heerlijk aan het Spaarne met volop zon. Een ideale plek om te ontspannen. 

Meer zien van de Dreamcatch cultuur?

Bekijk onze Facebook, LinkedIn en Instagram pagina of maak het zelf mee via onderstaande button. 

De sfeer zelf meemaken?

Wil jij de sfeer en gezelligheid bij Dreamcatch van dichtbij meemaken? Bekijk dan onze vacatures. We hebben je graag in ons team!

Naar de vacatures