Samen voor een eerlijke en gezonde wereld

Bij Dreamcatch maken we impact. Wij werken voor merken met idealen. Die hebben we zelf namelijk ook. Door de dromen van opdrachtgevers na te streven maken we een duurzame wereld met kansen voor iedereen.

Wij streven ernaar wereldverbeterende campagnes financieel te ondersteunen via zowel offline als online B2B-leadgeneratie en fondsenwerving. Dit doen we door betrokkenheid van het bedrijfsleven. Door elke campagne op te zetten vanuit een sterke, heldere propositie, is succes gegarandeerd. Dit in combinatie met onze unieke sales journey vormt de kracht van onze organisatie.

 

Onze mensen

Callcenter manager

Jeffrey de Wilde

HR & Office manager

Koos Henken

Planner

Nigel Hoep

Commercieel directeur

Esther Steenvoorden

Algemeen directeur

Philine van der Giesen

Het Team

Op een inspirerende locatie in het prachtige Haarlem, gevestigd in een imposant historisch pand, bevindt zich ons kantoor. Hier komen meer dan 25 gepassioneerde dreamcatchers samen om hun bijdrage te leveren aan een betere wereld.

Ons team is gedreven om positieve impact te maken. Met diverse achtergronden en expertises bundelen we onze krachten en streven we naar innovatie. Samen zetten we ons vol enthousiasme in voor onze missie, waarbij elk teamlid een belangrijke rol speelt.

De Cultuur

Bij Dreamcatch vormen we een team dat gedreven wordt door passie. We geloven in de kracht van plezier hebben in wat je doet, omdat het energie geeft. Daarom streven we ernaar dat zowel onze medewerkers als opdrachtgevers vol positieve energie ons kantoor in- en uitlopen.

We combineren hard werken met veel gelach. We hechten waarde aan ontspanning en creëren ruimte voor activiteiten zoals een ontspannend potje tafeltennis of een gezellige borrel.

 

career-section-image

Wil jij ook de wereld een stuk beter maken?

Word een dreamcatcher!

Ontdek wat Dreamcatch voor jouw organisatie kan betekenen

Open chat
1
Heb je een vraag?
Scan de code
Jeffrey
Hey daar 👋
Stel me gerust een vraag!