Groei

Wij vinden het belangrijk dat ons team groeit; zowel professioneel als persoonlijk. Daarom zet Dreamcatch zich in om ontwikkeling te faciliteren. Dit doen wij met onze eigen opleiding, coaching en trainingen.

Dreamcatch Academy

Binnen Dreamcatch hebben is er een interne opleidingstak: de Dreamcatch Academy. Bij binnenkomst doorloopt iedereen deze Academy. Binnen deze Academy worden diverse interne én externe trainingen gegeven. De afdeling HR verzorgt op maat gemaakte trainingen, zoals: sales trainingen voor aanstormend talent, servicegerichtheid trainingen, timemanagement trainingen, inspiratiesessies met externe sprekers, workshops met externe partijen of andere specifieke vaardigheidstrainingen. Iedereen krijgt tijdens deze training persoonlijke aandacht en wordt voorbereid voor het werkveld.

Coaching en training

Als je bij ons werkt, dan investeren wij ook na de Academy op verschillende manieren in jouw ontwikkeling; zo maak je deel uit van diverse coachingstrajecten en is er de mogelijkheid tot het volgen van sales- en presentatietrainingen. Wij helpen jou om het uiterste in jezelf naar boven te halen.

Leren van elkaar

Bij Dreamcatch staat samenwerking voorop. Vanaf dag één word je begeleid door het management én je vaste collega’s. Dit verwachten wij natuurlijk ook van jou als er een nieuwe collega bijkomt. Sharing is caring! Wij geven jou de ruimte om te leren en te groeien en daarvoor verwachten wij terug dat jij je talenten en vaardigheden met ons deelt. Zo maak jij optimaal gebruik van je kwaliteiten en help je jouw collega’s te groeien en opdrachtgevers te inspireren. Meedenken, eerlijk zijn en doen wat je belooft zijn onze kernwaarden. Vertel ons wat jou ambities zijn en wij denken met je mee.

Groei jij met ons mee?

Op zoek naar een uitdaging met genoeg ontwikkelingsmogelijkheden? Bekijk dan de vacature. We hebben je graag in ons team!

Naar de vacature