We vinden het belangrijk dat ons team groeit; zowel professioneel als persoonlijk. Daarom zetten we ons in om deze groei te faciliteren. Dit doen we met onze eigen opleiding, coaching en trainingen.

Dreamcatch Academy

Binnen Dreamcatch hebben we een interne opleidingstak: de Dreamcatch Academy. Bij binnenkomst doorloopt iedereen deze Academy. Binnen deze Academy worden diverse interne én externe trainingen gegeven. De afdeling HR verzorgt op maat gemaakte trainingen, zoals: sales trainingen voor aanstormend talent, servicegerichtheid trainingen, timemanagement trainingen, inspiratiesessies met externe sprekers, workshops met externe partijen of andere specifieke vaardigheidstrainingen.

Coaching en training

Als je bij ons werkt, dan investeren we ook na de Academy op verschillende manieren in jouw groei; zo maak je deel uit van diverse coachingstrajecten en is er de mogelijkheid tot het volgen van sales- en presentatietrainingen.

Leren van elkaar

Bij Dreamcatch staat samenwerking voorop. Vanaf dag één word je begeleid door het management én je vaste collega’s. Dit verwachten we natuurlijk ook van jou als er een nieuwe collega bijkomt. Sharing is caring!

Wij geven jou de ruimte om te leren en te groeien en daarvoor verwachten we terug dat jij je talenten en vaardigheden met ons deelt. Zo maak jij optimaal gebruik van je kwaliteiten en help je jouw collega’s te groeien en opdrachtgevers te inspireren. Meedenken, eerlijk zijn en doen wat je belooft zijn onze kernwaarden.

Zelf meegroeien?

Wil jij met en van ons leren? Bekijk dan de vacature. We hebben je graag in ons team!

Naar de vacature