Sfeer & Gezelligheid

Als je doet wat je leuk vindt, krijg je energie en we doen er bij Dreamcatch alles aan om ervoor te zorgen dat iedereen vol positieve energie de deur uitstapt.

Bij Dreamcatch werken we hard, maar we lachen ook veel. Naast het werk is er altijd ruimte voor ontspanning tijdens een partijtje tafeltennis of tijdens de borrels en feestjes. Benieuwd hoe het is om bij Dreamcatch te werken?

Ervaar de gezelligheid

Sales & Waardering

Bij Dreamcatch zijn we gedreven met sales. We zijn hierin ambitieus en houden van de uitdaging. Lef vinden wij een belangrijke eigenschap.

Dit lijkt misschien in strijd met de gezelligheid, maar bij de onderlinge competitie zet positiviteit de toon. Goede sales weten wij te waarderen met veel enthousiasme en fijne bonussen. Hoe dit gaat?

Ontdek onze saleswijze

Groei & Ontwikkeling

Als je bij ons werkt, dan investeren we op verschillende manieren in jouw groei; zo maak je deel uit van diverse coachingstrajecten en is er de mogelijkheid tot het volgen van sales- en presentatietrainingen.

Meer weten over de persoonlijke groeimogelijkheden?

Leer meer

Afwisseling & Flexibiliteit

We doen veel gezamenlijk, maar zelfstandigheid vinden we net zo waardevol. We vinden het belangrijk dat je veel zelf kan bepalen en van ons flexibiliteit krijgt.

Daarnaast doen we niet aan lopende band werk: Ieder gesprek, iedere opdracht, iedere dag is anders.

Kies voor flexibiliteit