Positiviteit

Als je doet wat je leuk vindt, krijg je daar energie van. Bij Dreamcatch doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat iedereen vol positieve energie de deur uitstapt. Zowel werknemers als opdrachtgevers.

Bij Dreamcatch werken we hard, maar we lachen ook veel. Naast het werk is er altijd ruimte voor ontspanning tijdens een partijtje tafeltennis of tijdens de borrels en feestjes. Benieuwd hoe het is om bij Dreamcatch te werken?

Ervaar de gezelligheid

Waardering

Dreamcatch heeft een enthousiaste groep medewerkers die gedreven zijn. We zijn hierin ambitieus en houden van de uitdaging. Lef vinden wij een belangrijke eigenschap.

Dit lijkt misschien in strijd met de gezelligheid, maar bij ons blijft het een team prestatie. Goede sales weten wij te waarderen met veel enthousiasme en fijne bonussen. Ontdek hoe dit er in de praktijk aan toegaat.

Lees onze saleswijze

Ontwikkeling

Persoonlijke aandacht is binnen onze bedrijfscultuur van groot belang. Ons doel is om het uiterste te halen uit ieders potentie. Als je bij ons werkt, dan investeren we op verschillende manieren in jouw groei; zo maak je deel uit van diverse coachingstrajecten en is er de mogelijkheid tot het volgen van sales- en presentatietrainingen.

Meer weten over hoe jij je ambities kan nastreven?

Ontdek de doorgroeimogelijkheden

Betrokkenheid

Samen voor een betere wereld. Bij Dreamcatch bedrijven wij sales, maar wel sales that matter. Wij doen er alles aan om impact te maken. Dit doen wij door de doelstellingen van onze opdrachtgevers na te streven en betrokken te zijn bij wat er in de wereld gebeurt.

Naast dat wij zorgdragen voor de wereld, dragen wij ook zorg voor elkaar. Je wordt gehoord en hebt altijd mensen om je heen die voor je klaar staan.

Wil jij ook onderdeel worden van een gemotiveerd team en werk doen waarmee je de wereld weer een stukje beter kan maken? Ontdek dan nu onze openstaande vacatures.

Maak ook impact