Gezelligheid

Als je doet wat je leuk vindt, krijg je daar energie van. Bij Dreamcatch doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat iedereen vol positieve energie de deur uitstapt. Zowel werknemers als opdrachtgevers.

Bij Dreamcatch werken we hard, maar we lachen ook veel. Naast het werk is er altijd ruimte voor ontspanning tijdens een partijtje tafeltennis of tijdens de borrels en feestjes. Benieuwd hoe het is om bij Dreamcatch te werken?

Ervaar de gezelligheid

Waardering

Dreamcatch heeft een enthousiaste groep medewerkers die gedreven zijn. We zijn hierin ambitieus en houden van de uitdaging. Lef vinden wij een belangrijke eigenschap.

Dit lijkt misschien in strijd met de gezelligheid, maar bij ons blijft het een team prestatie. Goede sales weten wij te waarderen met veel enthousiasme en fijne bonussen. Ontdek hoe dit er in de praktijk aan toegaat.

Lees onze saleswijze

Ontwikkeling

Persoonlijke aandacht is binnen onze bedrijfscultuur van groot belang. Ons doel is om het uiterste te halen uit ieders potentie. Als je bij ons werkt, dan investeren we op verschillende manieren in jouw groei; zo maak je deel uit van diverse coachingstrajecten en is er de mogelijkheid tot het volgen van sales- en presentatietrainingen.

Meer weten over hoe jij je ambities kan nastreven?

Ontdek de doorgroeimogelijkheden

Flexibiliteit

Bij Dreamcatch doen wij veel gezamenlijk, maar zelfstandigheid vinden we net zo waardevol. Zo bieden wij bijvoorbeeld de mogelijkheid aan om na de opleiding thuis te werken. Binnen onze bedrijfscultuur vinden wij het belangrijk dat je veel zelf kan bepalen en van ons flexibiliteit krijgt. Het enige wat we van onze medewerkers vragen is dat zij deze vrijheid optimaal benutten

Daarnaast doen we niet aan lopende band werk: Ieder gesprek, iedere opdracht, iedere dag is anders. Ervaar het zelf.

Kies voor flexibiliteit