Naam project:
Wereld Natuur Fonds
Looptijd:
2019 tot nu
Donateurs geworven:
145

Samen voor een betere wereld

Het Wereld Natuur Fonds heeft een campagne ontwikkeld waarbij we bijdragen aan de bescherming van de natuur. Zo helpen we onder ander mee aan het beschermen van zeldzame diersoorten, bossen, zoetwater, klimaat en oceanen. Ambassadeurs helpen het Wereld Natuur Fonds om de wereld weer een beetje beter te maken. En die hulp is hard nodig.

Voordelen Business Supporter

Als Business Supporter van het WNF maak je niet alleen hun belangrijke projecten mogelijk, maar ook innovatie en onderzoek. Business Supporter kunnen zelf kiezen welk project zij belangrijk vinden en waar zij aan willen bijdragen. Zo maken ondernemers een enorm verschil en dragen ze bij aan een betere wereld.

Dreamcatch enthousiasmeert

We maken niet alleen het eerste contact met de ondernemers, wij zorgen er ook voor dat ze enthousiast worden voor het project. Dreamcatch motiveert en activeert de ondernemer en zorgt voor een sterke relatie tussen de ondernemers en het Wereld Natuur Fonds. Door het combineren van online en offline B2B-leadgeneratie en fondsenwerving creëren we een unieke sales journey voor onze ambassadeurs. Onze call agents en fondsenwervers leveren zo een concrete bijdrage aan de bescherming van de natuur.

Wordt één van de Business Supporters of solliciteer en doe mee!

Ben jij geïnspireerd
door de case van Wereld Natuur Fonds?

Dreamcatch werkt met bedrijven die bijdragen aan een betere wereld. Zo doen we aan ‘Sales that matter’. Wil jij meedoen? Neem contact met ons op!

Naar de vacatures