Naam project:
Ondernemers voor ondernemers
Looptijd:
2012 tot nu
Donateurs geworven:
996 ambassadeurs geworven

Dreamcatch heeft samen met Oxfam Novib “​Ondernemers v​oor Ondernemers” ontwikkeld. Dit ambassadeursprogramma verbindt Nederlandse ondernemers met ondernemers in ontwikkelingslanden. Door middel van microfinanciering maken ze zo ondernemen in ontwikkelingslanden mogelijk.

Ondernemers voor Ondernemers

Oxfam Novib werkt samen met lokale organisaties om beginnende ondernemers inontwikkelingslanden te​ ondersteunen bij het starten van hun eigen bedrijfje. De microfinancieringen van onze donateurs geven deze ondernemingen een kickstart waardoor ze binnen drie jaar zelfstandig zijn. Zo maken deze ondernemers een enorm verschil in de ontwikkelingslanden en helpen ze mee aan de opbouw van de economie.

Dreamcatch motiveert

Wij maken ​niet alleen het eerste contact met de ondernemers, wij zorgen er ook voor dat ze enthousiast worden voor het project. Dreamcatch motiveert en activeert de ondernemer en zorgt voor een sterke relatie tussen de ondernemers en Oxfam Novib. Door het combineren van online en offline B2B-leadgeneratie en fondsenwerving creëren we een unieke sales journey voor onze ambassadeurs. Onze call agents en fondsenwervers leveren zo een concrete bijdrage aan de armoedebestrijding in ontwikkelingslanden.

Het resultaat

  • Inmiddels is ‘Ondernemers voor Ondernemers’ het grootste mkb-netwerk van bedrijven in Nederland die structurele hulp bieden aan ondernemers in ontwikkelingslanden.
  • Dreamcatch heeft inmiddels 1060 ambassadeurs geworven voor ‘Ondernemers voor Ondernemers’.
  • Jaarlijks werft het Dreamcatch team 140+ ambassadeurs voor ‘Ondernemers voor Ondernemers’.

 

 

Ben jij geïnspireerd
door de case van Oxfam Novib?

Dreamcatch werkt met bedrijven die bijdragen aan een betere wereld. Zo doen we aan ‘Sales that matter’. Wil jij meedoen? Bekijk onze vacatures.

Naar de vacatures