Naam project:
Zakelijk partnerschap MIND
Looptijd:
maart 2018 tot nu
Donateurs geworven:
20+ afspraken ingepland

Een psychisch gezonder Nederland

Dreamcatch heeft samen met Stichting Mind een campagne ontwikkeld waarbij bedrijven bijdragen aan een psychisch gezonder Nederland. MIND zet zich in voor mensen met psychische problemen en biedt hierbij ondersteuning. Dit doet MIND door informatie te geven, onderzoek te doen en projecten uit te voeren.

Zakelijke steun

De zakelijk partners van Dreamcatch geven enorm veel steun ​aan​ de initiatieven van mind. Zo worden mensen met psychische problemen weer terug de maatschappij in geholpen. Door de structuur die werk geeft kan weer een trots en zelfstandig leven opgebouwd worden. Zakelijke partners van Stichting Mind dragen dus bij aan de toekomst van mensen met psychische problemen.

Dreamcatch activeert

Wij maken ​niet alleen het eerste contact met de ondernemers, wij zorgen er ook voor dat ze enthousiast worden voor het project. Dreamcatch motiveert en activeert de ondernemer en zorgt voor een sterke relatie tussen de ondernemers en Stichting Mind. Door het combineren van online en offline B2B-leadgeneratie en fondsenwerving creëren we een unieke sales journey voor onze ambassadeurs. Onze call agents en fondsenwervers leveren zo een concrete bijdrage aan een psychisch gezonder Nederland.

Het resultaat

• 20+ afspraken ingepland.

Ben jij geïnspireerd
door de case van Mind?

Dreamcatch werkt met bedrijven die bijdragen aan een betere wereld. Zo doen we aan ‘Sales that matter’. Wil jij meedoen? Bekijk onze vacatures.

Naar de vacatures