Naam project:
Zakenvrienden van KWF
Looptijd:
2012 tot nu
Donateurs geworven:
1124 zakenvrienden

Minder Kanker

Dreamcatch heeft samen met KWF Kankerbestrijding een campagne ontwikkeld waarmee bedrijven bijdragen aan de strijd tegen kanker. Dit programma verbindt ondernemers met jonge toponderzoekers van het KWF. De bedrijven krijgen de ​keuze​ naar welk wetenschappelijk onderzoek hun donatie gaat. Als zakenvriend van KWF draag je zo concreet bij aan minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten.

Verschil maken

Als zakenvriend van KWF investeer je in wetenschappelijk toponderzoek. Naast deze concrete bijdrage is er ook een emotionele bijdrage, patiënten voelen zich namelijk ontzettend gesteund. Bovendien werkt een zakenvriend als inspiratiebron voor de omgeving. Hierdoor zullen ook medewerkers, klanten en relaties ​van de zakenvrienden​ mee gaan strijden tegen kanker.

Dreamcatch verbindt

Wij maken niet ​alleen het eerste contact met de ondernemers, wij zorgen er ook voor dat ze enthousiast worden voor het project. Hoe meer ondernemers wij laten meedoen, hoe meer onderzoek er wordt gedaan. Dreamcatch motiveert en activeert de ondernemer en zorgt voor een sterke relatie tussen de ondernemers en KWF Kankerbestrijding. Door het combineren van online en offline B2B-leadgeneratie en fondsenwerving creëren we een unieke sales journey voor onze ambassadeurs. Onze call agents en fondsenwervers leveren zo een concrete bijdrage aan de strijd tegen kanker.

Het resultaat

In samenwerking met Dreamcatch heeft KWF Kankerbestrijding:

  • 1810 donateurs geworven, die als zakenvriend structureel helpen.
  • Een jaarlijkse groei van 200+ zakenvrienden.

Ben jij geïnspireerd
door de case van KWF Kankerbestrijding?

Dreamcatch zet dromen om naar campagnes die bijdragen aan een betere wereld. Waar droom jij van? Neem contact met ons op!

Naar de vacatures