Naam project:
Hart voor de Zaak
Looptijd:
2019 tot nu
Donateurs geworven:
376

Iedereen heeft recht op een gezond hart

De Hartstichting streeft naar een gezond hart voor ierdereen. Een hart dat je laat groeien, liefhebben, leven. Dreamcatch heeft samen met de Hartstichting een project ontwikkeld, waarbij ondernemers de kans krijgen om bij te dragen aan deze doelstelling. In Nederland zijn ruim 1 miljoen hart- en vaatpatiënten, daarom is de steun van onze ambassadeurs onmisbaar.

Partnership Hart voor de Zaak

Zakenvrienden van de Hartstichting krijgen de mogelijkheid om jaarlijks te kiezen uit verschillende tools zoals een AED, reanimatiecursus of bloeddrukmeters. Verder ontvang je nog voordelen als:

  • Een korting op de Persoonlijke Gezondheidscheck: met deze gezondheidscheck voldoe je als werkgever aan de wettelijke verplichting voor preventief medisch onderzoek (PMO);
  • Een vitaliteitspakket voor jouw werknemers;
  • Toegang tot (netwerk)bijeenkomsten en evenementen;
  • Promotiematerialen om jouw betrokkenheid te tonen.

Dreamcatch motiveert

Dreamcatch maakt in opdracht van de Hartstichting het eerste contact met de ondernemers, waarin wij hen willen enthousiasmeren over dit inspirerende project. Dreamcatch motiveert en activeert de ondernemer en zorgt voor een sterke relatie tussen de ondernemers en de Hartstichting. Middels B2B-leadgeneratie en fondsenwerving creëren we een unieke sales journey voor onze ambassadeurs. Onze call agents en fondsenwervers leveren zo een bijdrage aan het verslaan van hart- en vaatziekten. Doe jij met ons mee?

Wordt één van de nu al 376 donateurs of solliciteer op een openstaande vacature en maak impact!

Ben jij geïnspireerd
door de case van De Hartstichting?

Dreamcatch werkt met bedrijven die bijdragen aan een betere wereld. Zo doen we aan ‘Sales that matter’. Wil jij meedoen? Neem contact met ons op!

Naar de vacatures