De Hartstichting streeft naar een gezond hart voor iedereen. Een hart dat je laat groeien, liefhebben, leven. Dreamcatch heeft samen met de Hartstichting een project ontwikkeld, waarbij ondernemers de kans krijgen om bij te dragen aan deze doelstelling. In Nederland zijn ruim 1 miljoen hart- en vaatpatiënten, daarom is de steun van onze ambassadeurs onmisbaar.

Partners van de Hartstichting krijgen de mogelijkheid om jaarlijks te kiezen uit verschillende tools zoals een AED, reanimatiecursus of bloeddrukmeters. Verder ontvang je nog voordelen als:

  • Een korting op de Persoonlijke Gezondheidscheck: met deze gezondheidscheck voldoe je als werkgever aan de wettelijke verplichting voor preventief medisch onderzoek (PMO);
  • Een vitaliteitspakket voor jouw werknemers;
  • Toegang tot (netwerk)bijeenkomsten en evenementen;
  • Promotiematerialen om jouw betrokkenheid te tonen.

Dreamcatch maakt in opdracht van de Hartstichting het eerste contact met de ondernemers, waarin wij hen willen enthousiasmeren over dit inspirerende project. Dreamcatch motiveert en activeert de ondernemer en zorgt voor een sterke relatie tussen de ondernemers en de Hartstichting. Middels B2B-leadgeneratie en fondsenwerving creëren we een unieke sales journey voor onze ambassadeurs. Onze call agents en fondsenwervers leveren zo een bijdrage aan het verslaan van hart- en vaatziekten. Doe jij met ons mee?

Wordt Partner van Hart voor de Zaak of solliciteer op een openstaande vacature en maak impact!

Dreamcatch hielp ons om de puzzel rond B2B fondsenwerving te leggen. Door onze krachten te bundelen blijft ons netwerk groeien.

Marieke Dekker

Hartstichting

Nieuwsgierig geworden en verder praten?

Rode Kruis
Bekijk de case
Unicef
Bekijk de case
Hartstichting
Bekijk de case
Open chat
1
Heb je een vraag?
Scan de code
Jeffrey
Hey daar 👋
Stel me gerust een vraag!