Naam project:
Hart voor de zaak
Looptijd:
2019 tot nu
Donateurs geworven:
376

Iedereen heeft recht op een gezond hart

De Hartstichting vindt dat iedereen recht heeft op een gezond hart. Een hart dat je laat groeien, liefhebben, leven. Daarom heeft Dreamcatch samen met de Hartstichting een project ontwikkeld, waarbij ondernemers de kans krijgen om mee te helpen aan een gezond hart voor iedereen. In Nederland zijn ruim 1 miljoen hart- en vaatpatiënten, daarom is de steun van onze ambassadeurs onmisbaar.

Partnership Hart voor de Zaak

Als zakenvriend van de Hartstichting kan je kiezen waar jouw donaties heen gaan. Zo kunnen de ondernemers kiezen om reddingspartner of preventiepartner te worden. Wanneer ze ervoor kiezen om reddingspartner te worden helpen ze mee aan het redden van levens bij een hartstilstand. Hun donatie gaat dan naar onder andere aanschaf van AED’s en faciliteren van reanimatiecursussen. Als preventiepartner dragen ze concreet bij aan het voorkomen van hart- en vaatziekten. Hun donatie gaat dan onder andere naar onderzoek over bloeddruk en cholesterolverlaging.

Dreamcatch motiveert

We maken niet alleen het eerste contact met de ondernemers, wij zorgen er ook voor dat ze enthousiast worden voor het project. Dreamcatch motiveert en activeert de ondernemer en zorgt voor een sterke relatie tussen de ondernemers en de Hartstichting. Door het combineren van online en offline B2B-leadgeneratie en fondsenwerving creëren we een unieke sales journey voor onze ambassadeurs. Onze call agents en fondsenwervers leveren zo een concrete bijdrage aan het verslaan van hart- en vaatziekten. Doe jij met ons mee?

Wordt één van de nu al 376 donateurs of solliciteer op een openstaande vacature!

Ben jij geïnspireerd
door de case van De Hartstichting?

Dreamcatch werkt met bedrijven die bijdragen aan een betere wereld. Zo doen we aan ‘Sales that matter’. Wil jij meedoen? Neem contact met ons op!

Naar de vacatures