Naam project:
Adopteer een dier
Looptijd:
2016 tot nu
Donateurs geworven:
168+ afspraken ingepland

Dreamcatch heeft samen met Artis de campagne “Adopteer een dier” opgezet. Dit ambassadeurs programma verbindt ondernemers direct met de dieren van Artis. Ondernemers steunen Artis namelijk door een dier te adopteren, deze kan bijvoorbeeld ​vergelijkbare ​eigenschappen van of een directe link met het bedrijf hebben. Zo zou je als kapperszaak een kuifaapje kunnen adopteren. Of als bouwbedrijf een stokstaartje. ​Zo heeft de Bijenkorf bij Artis​ een bijenkorf geadopteerd, en de ING een leeuw.

Adoptie helpt Artis

De steun van onze ambassadeurs is van ongekende waarde voor de verzorging van de dieren, de instandhouding van het monumentale ARTIS, natuur- en milieueducatie, internationale fok- enherintroductie programma’s​ en natuurbehoud. Bedrijven doen dus veel meer dan alleen een dier adopteren.

Dreamcatch motiveert en activeert

Wij leggen niet alleen het eerste contact met de ondernemers, wij zorgen er ook voor dat ze enthousiast worden voor het project. Dreamcatch motiveert en activeert de ondernemer en zorgt voor een sterke relatie tussen de ondernemers en Artis. Dit doen we onder ander door de ondernemers uit te nodigen om ‘hun’ dier te vinden. Door het combineren van online en offline B2B-leadgeneratie en fondsenwerving creëren we een unieke sales journey voor onze ambassadeurs. Onze call agents en fondsenwervers leveren zo een concrete bijdrage aan de toekomst van de oudste dierentuin van Nederland.

Het resultaat

  • 168+ donateurs zijn uitgenodigd in ARTIS.

Ben jij geïnspireerd
door de case van ARTIS?

Dreamcatch werkt met bedrijven die bijdragen aan een betere wereld. Zo doen we aan ‘Sales that matter’. Wil jij meedoen? Bekijk onze vacatures.

Naar de vacatures