Betrokken bij de wereld

Als je een medewerker van Dreamcatch tegenkomt dan voel je de betrokkenheid. Wij zijn betrokken bij elkaar, de wereld en de doelen van onze opdrachtgever. Samen zijn wij continu op zoek naar hoe wij impact kunnen maken en de wereld steeds weer een beetje beter kunnen maken met sales that matter.

Elkaar helpen

Wij werken samen aan de doelen van onze opdrachtgevers. Goede resultaten gaan niet onopgemerkt en successen worden met zijn allen gevierd. Als iemand het moeilijk heeft, staan wij voor elkaar klaar. Alles is bespreekbaar, zowel werk als privé. Zit je even niet lekker in je vel, geen probleem, het hele team helpt je er weer bovenop!

Motiveren en groeien

De bedrijfscultuur van Dreamcatch kenmerkt zich door de oprechte interesse die medewerkers in elkaar tonen. Ook in onze eigen opleiding beginnen wij met een kopje koffie. Wij horen graag wie je bent, waar je goed in bent en wat je ambities zijn. Daarbij staan onze medewerkers open voor feedback en staat alles in het teken van persoonlijke groei. Alleen dan kunnen wij als team beter worden en het uiterste naar boven halen. Wil jij ook onderdeel worden van een gemotiveerd en betrokken team? Kom dan werken bij Dreamcatch.

Word jij onze nieuwste aanwinst?

Wil jij de manier van sales bij Dreamcatch van dichtbij meemaken? Bekijk dan onze vacatures. Wij hebben jouw graag in ons team!

Naar de vacature