We doen veel gezamenlijk, maar zelfstandigheid vinden we net zo waardevol. We vinden het belangrijk dat je veel zelf kan bepalen en van ons flexibiliteit krijgt. Daarnaast doen we niet aan lopende band werk: ieder gesprek, iedere opdracht, iedere dag is anders.

Bepaal het zelf

We werken meestal zelfstandig, dus geven we iedereen ook de vrijheid om te bepalen wanneer ze willen werken. Komt een dag(deel) niet uit? Geen probleem. Bij Dreamcatch bepaalt iedereen zelf hoe vaak en wanneer ze werken. Daarnaast krijg je de ruimte om je voorkeur voor opdrachten aan te geven. Ligt je hart echt bij één organisatie, dan zorgen wij dat je je daarvoor kan inzetten.

Geen lopende band

In ons werk kennen we veel variatie. We zijn constant in gesprek met ondernemers en ieder gesprek is anders. In het ene gesprek is er meteen sprake van enthousiasme, in het volgende gesprek is er meer motivatie vanuit ons nodig. We krijgen persoonlijke verhalen te horen, we ontdekken wat iemand beweegt en leren mensen kennen.

We voeren gesprekken niet volgens een script, dat is ons te statisch. Tuurlijk, we geven een leidraad, maar we hebben liever zelf de vrijheid om onze eigen gesprekken te voeren. Zo vindt ieder de manier van sales die het beste bij hem of haar past.

Nooit hetzelfde meemaken?

Wil jij de manier van sales bij Dreamcatch van dichtbij meemaken? Bekijk dan onze vacatures. We hebben je graag in ons team!

Naar de vacature